Pétition fermée

Yilmaz Vural, Turkiye A Milli Futbol Takim Teknik Direktoru olsun

Cette pétition avait 97 signataires

Turkiye futbolu uzun suredir bir buhranin icerisinde, milli takim ise 2008'den sonra bir turlu istedigi noktaya gelemedi. Son on senedir ne iyi bir jenerasyon uretilebildi, ne de yildiz oyuncularin tasiyabilecegi istikrarli bir yapiya oturdu.

3. Fatih Terim doneminden itibaren Oguz Cetin, Guus Hiddink, Abdullah Avci ve yine Fatih Terim bu derde care olamadilar. Diger yandan her firsatta bu goreve talip oldugunu aciklayan, kariyeri boyunca pek cok takimi birinci ligden super lige cikarmis, dusme potasindaki takimlari kumede tutmus Yilmaz Vural bu gorevi hak ettigini kanitlamis durumdadir.

Kendisinin daha once hic iyi bir takim calistirmamis olmasi sebebiyle buyuk basarilarini gorememizin yaniltici olmamasi gerekir. Kendisi her seferinde gerek teknik gerek maddi anlamda kisitli takimlari kisa zamanda ayaga kaldirmayi basarmis bir teknik direktordur. Istegi, durustlugu, fedakarligi ve alcakgonullulugu ile de Milli takima ihtiyaci olan ruhu katacagini dusunmekteyim. Altyapi ve genclerin onemini bilen bir hoca olarak, kadronun genclesmesi ve yeni bir altin jenerasyon yaratilmasinin onunu acacaktir.

Su an icinde bulundugumuz ortam bu sansin verilmesi icin en dogru an. Siz de ulke futbolunun gelecegini dusunuyorsaniz, bu isi Almanya'larda okumus, teorinin gucune inanip, bam bam bam vurmaya tamah etmeyecek bir futbol adamina teslim etmenin zamaninin geldigini dusunuyorsaniz, katkilarinizi beklerim.

Mehce compte sur vous aujourd'hui

Mehce KEMEN a besoin de votre aide pour sa pétition “Turkiye Futbol Federasyonu: Yilmaz Vural, Turkiye A Milli Futbol Takim Teknik Direktoru olsun”. Rejoignez Mehce et 96 signataires.