Genç Futbolcular Keşfedilmeli!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemizde bir çok mahallede imkani olmadığı için futbol okuluna gidemeyen 6-18yaş arası çocuk ve gençler bulunuyor. Parası olan gitse bile bilindiği üzere torpil sayesinde yeteneksiz futbolcular alt yapılara gidiyor. Haliyle kulüplerin bu tür oyunculara ihtiyacı olmadığı için yabancı futbolcuları transfer ediyorlar. Sonra ülkemizde Türk futbolcu oynatmalisiniz. Kulüplerde yeteneksiz Türk oyuncu yerine Yabancı ve yetenekli oyuncuların peşine düşüyor. Tek Ricam Yetkililerin semtlerde daha çok ücretsiz futbol seçmeleri duzenlemesi ve gizli yeteneklerin keşfedilip Türk futboluna kazandırılmasıdır. Hem gençlerin sağlıklı yaşaması ve hayaline ulaşması  adına hemde ülkemizin spor konusunda daha ileriye taşınması adına böyle böyle bir adım atılması lazımdır ve geç bile kalınmıştır.

Bugün Taha Yasin imzanı bekliyor!

Taha Yasin Yeşildağ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turkiye Futbol Federasyonu: Genç Futbolcular Keşfedilmeli!». Taha Yasin ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.