çorum belediyespor baskani Zeki Gül yargilansin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Ben Izmir'e ve Altay Spor Kulübüne gönül vermiş bir sporseverim. Türkiye 3.Ligi,1.grubunda eşleşen Altay ve çorum Belediyespor play-off karşılaşmaları tarafların sahalarında oynanan iki maç sonucunda neticelenmiş ve çorum’da oynanan ilk müsabakayı 2-0 kaybeden Altay ikinci maçı 4-0 kazanarak finale yükselmiştir.

çorum belediyespor kulübü yönetim kurulu başkanlık görevin yürütmekte olan Zeki Gül, çorum Belediyespor’un yenilgisi sonrasında, maalesef bir spor adami olduğunu unutmuş ve SPORX isimli internet sitesine verdiği beyanatlarla açıkça suç işlemiştir. Zeki Gül roportajinda;

-“İzmir’de şerefsizliğin,namussuzluğun,ahlaksızlığın zirvesini yaşadık”
-“Ben hiçbir şehirde bu kadar kabalık, yobazlık ve terbiyesizlik görmedim”
-“Bunların anaları bir, babaları 150 herhalde”
-“Bunlara Altay değil de Ahlaksızlar Kulübü diyeceğiz”
-“Olabilecek tüm cezalara razı olarak, onlara çorumu dar etmezsem namerdim. Eğer bunu tehdit olarak algılıyorlarsa tehdit”
-“Benim silahım olsa orada hepsini tarardım. Makineli silahım olsa küfür edenlerin hepsinin ağzına kurşun yağdırırdım” demekten çekinmemiştir.

Zeki Gul, bir şehri ve 1914 yılında kurulan asırlık bir camiayı alenen tahrik ettiği, hakaretlerde bulunduğu, tehdit olduğunu kabul ettiği beyanları çekinmeksizin kullandığı görülmektedir. Maalesef son dönemlerde siyasetin haksız rekabet şartlarında palazlanan belediyespor isimli kulüplerin, sportmenlik ruhundan uzak, camia kulüpleri karşısında kamu kaynaklarını kullanmak suretiyle kamuya ve sporseverlere karşı tutum aldıkları görülmektedir. Bizlerin verdiği vergileri aktardıkları kulüpler ile eşit olmayan şartlarda rekabet etmeleri bir yana, üzerine gerçek camia takım taraftarlarını aşağılama, onlara diledikleri gibi hakaret etmek ve tehdit etme haklarını kendilerinde görmektedirler.

Ben bu ülkenin bir şehri olan İzmir ve bu şehrin asırlık çınarı Altay ile gurur duyan bir vatandaş olarak, tarafıma ve kulübüme edilen bu hakaretler ve tehditler sebebiyle rahatsizim.

Zeki Gul, mağdur edebiyatı oynamaya baslamadan once Turkiye Futbol Federasyonu tarafindan mutlaka PFDK'ya sevk edilmelidir. Bu roportajin uzerinden 10 gun gecmesine ragmen, kendisi hakkinda hicbir islem baslatilmamistir. Turkiye Futbol Federasyonu'nu Zeki Gul'u bu talihsiz demeclerinden oturu yargilamak adina gore davet ediyorum.

Bugün ogan imzanı bekliyor!

ogan Caylayik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turkiye Futbol Federasyonu: Corum Belediyespor Baskani Zeki Gül Yargilansin». ogan ve imza atan diğer 592 kişiye katıl.