Türkiye! Türkmen soydaşlarımızı geri gönderme!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Turkiye , zorda kalan soydaşlarımızın Ergenekonudur. Türk Töresinde kendisine sığınan mazlumu hele de soydaşıni zalime  teslim etmek yoktur. Ülkemize sığınan Iraklı Türkmenlerin eline Kayseri Göç Idaresi tarafından bir kağıt verilerek 1 ay içinde Turkiyeyi terk et deniliyor. Bu insanlar ırkları ve mezhepleri yüzünden zulme uğrayıp gelen insanlar. Irkları değişmedi mezhepleri değişmedi. Geri gonderilirlerse:

1.Hükümetin şii askerleri , İran 'ın şiî askerleri , ve oradaki Kürtler tarafından dört gözle beklemiyorlar.

2.Çocukları okula gidiyor burada , burada asker olmak, burada öğretmen,  doktor olmak gibi hayalleri var. Tüm hayalleri yıkılacak.

3. Geri gittiklerinde pek çoğunun içine girecekleri bir ev bile kalmadi. Yıkıldı bombalandı viran oldu.

4. Geri gonderilirlerse ... Gardasimiz diyerek geldikleri kardeş kapısı diyerek çaldıkları kapının,  yüzlerine nasıl ortuldugunu çocuklarına nasil izah edecekler.

5. Ve biz... bizim sırtımız bu kadar kalın mi ? Bu insanların birinin bile başına birşey gelse... buna göz yumdugumuz için,  bu büyük vebali taşıyacak kadar kalın mi bizim sırtımız?

Turkiyem.. güçlü vicdanlı adaletli bir devlettir. Onları ateşin ortasından çekti çıkardı. Kucak açtı. Kapı açtı. T.C Devletine yakışanı yaptı. Bundan sonra da gereğini yapacağını umuyor , bu yanlışlığın, Türkmenlerin kendilerini iyi ifade edemediğinden kaynaklandığını düşünüyor,  bu sebeple de Türkmenlerin sesi olmaya herkesi davet ediyorum...