Sn. Ihsan Eliaçik´in Diyanet Isleri Baskanligi´na getirilmesi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Islam dunyasi, 10 Ekim 680 tarihinde bir travma gecirmis, peygamberin tum ebeveynleri 72 kisiye karsi 4000-4500 kisiden olusan bir ordu ile katledilmistir. Tarihte Kerbela Olayi diye anilan bu olay ile ilgili diger bilgiler wikipedia´nin ayni isimli basligi ile https://tr.wikipedia.org/wiki/Kerbel%C3%A2_Olay%C4%B1 linkinde okunabilir. Bu degisiklik istegine eklenmis olan videoda goruldugu gibi bu olay hakkinda ve diger konularda  diger tum videolarinda, kitap, yazi, ve makalelerinde yapmis oldugu yorumlari takdirle izlenmektedir.

Sn. Ihsan Eliacik hakkinda her haliyle aklinini kullanan, tarihsel olgulari insanlik temelinde dogru analiz eden, demokrat, ve daha bir cok erdemli ozellikleri olan bir din alimi oldugu dusunulmektedir.

Yukarida belirttigim sebeplerden oturu, Sn. Ihsan Eliacik´in Diyanet Isleri Baskanligi´na, kendisine tam laiklik ve demokrasi prensiplerine saygi  çalisma kosullari sunularak getirilmesini saygilarimla teklif ederim.

Bugün Metin imzanı bekliyor!

Metin Ersan Yilmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turkiye Cumhuriyeti Devleti: Sn. Ihsan Eliaçik´in Diyanet Isleri Baskanligi´na getirilmesi». Metin ve imza atan diğer 19 kişiye katıl.