Ecdadimiza Hakaret ve Iftarayi suc sayan ve koruyan kanun cikarilmasi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sanli tarihimizin ve yuce dinimizin en buyuk temsilcileri olan sanli ecdadimiz gun gecmiyor ki hakaretlerle ve yalan yanlis anlatimlarla karalanmasin.Dusunce ozgurluguyle, bir milletin degerlerine, dinine ve ecdadina hakaret etme arasinda cok buyuk bir fark vardir. Sevgide ozgurluk saygida mecburiyet vardir. Ecdadimiz yuz yillarca Turklugu ve yuce dinimiz Islami 3 kitada hakkiyla temsil etmis buyuk ve yuce insanlardir. Yuce turk milletinin Degerleri ve dokunulmazlari arasindadir. Tabii ki herkes gibi tartisilir, tarihciler tarafindan arastirilip hatalariyla dogrulariyla konusulur fakat hakaret edilemez edilmemelidir. Ecdadimiza hakareti ve iftirayi suc sayacak kanun cikarilmasi icin destek vermenizi, ecdadimiza karsi bir borc olarak gormekteyim. Biz Peygamber S.A.V Efendimizin mujdesine nail olmus sanli bir ecdadin gururlu evlatlariyiz

Yuce gazi meclisimizden ecdadimiza hakareti ve delili olmayan iftiralari suc sayacak bir kanun cikarilmasini ve temsil ettigi milletin degerlerine sahip cikmasini SAYGILARIMLA ARZ ederim

Bugün Evladi imzanı bekliyor!

Evladi Fatihan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turkiye Buyuk Millet Meclisi: Ecdadimiza Hakaret ve Iftarayi suc sayan ve koruyan kanun cikarilmasi». Evladi ve imza atan diğer 205 kişiye katıl.