CNN Türk'ü Boykot Ediyoruz // We are Boycotting CNN Turk

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Cumhuriyet Halk Partisi started this petition to Turkish Public and

CNNTURK televizyonu, özgür ve bağımsız haber kanalı olmak yerine tıpkı A Haber gibi iktidarın borazanı bir propaganda aygıtı olmayı tercih etmiştir.

CNN Türk kanalı halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkını ayaklar altına alarak , halkının değil iktidarın menfaatleri doğrultusunda yayınlar gerçekleştirmektedir.

Gerçeklerin üstünü örterek AK Parti söylemleri doğrultusunda adeta bir reklam ajansı gibi çalışan Televizyon Kanalı, Yerel Yönetim seçimlerinden buyana CHP karşısında konumlanmasına devam etmektedir.

CNNTURK kanalının patronundan ve yönetiminden, iktidarın saray bataklığından çıkıp Özgür tutum takınmalarını ve objektif yayıncılık ilkelerine sarılmalarını talep ediyoruz.

Yerel seçimlerden buyana tahammül edilemez noktaya ulaşan bu gerekçeler doğrultusunda değerlendirmeler yapan Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu; 3 Şubat 2020 tarihli toplantısında partimize ve partililerimize tuzak kurma, kötü gösterme ve gerçekleri çarpıtma gayretleri nedeniyle Cumhuriyet Halk Partililerin CNNTURK kanalındaki yayınlara katılmaması kararını almıştır.

Cumhuriyet Halk Partili hiç kimse  yöneticisinden üyesine hiç bir partilimiz CNNTURK kanalına çıkmayacak, yayınlarına katılmayacak ve tuzaklarını boşa çıkartacaktır. Bu kanalın zararlarından korunmak için yurttaşlarımızca  CNNTURK yayınlarını izlememelerini, çocuklarına izletmemelerini tavsiye ediyoruz.

Milletimize saygılarımızla duyururuz.

Tuncay ÖZKAN

CHP Genel Başkan Yardımcısı

-------

Instead of being an objective and fair news channel, the Turkish affiliate of CNN; CNN Turk has chosen to become another propaganda outlet for the AKP government.

Disregarding the public’s right to obtain information, CNN Türk has been broadcasting in favor of the interests of the government instead of the nation. Since the local elections of last year which saw Republican People's Party (CHP) emerge victorious, the biased reporting against our party and the opposition has reached new and unacceptable levels.

We demand that CNN Turk stop acting as government's mouthpiece and start acting within the universal journalistic principles of facts and fairness.

Until then, a decision has been taken by the party management that no one from the CHP, from executives to members, will appear on CNN Turk. We advise all of our citizens to stop watching the channel and to keep their children from watching in order to protect them from the risks it poses.

Tuncay ÖZKAN

Republican People's Party (CHP) Vice-Chairman

0 have signed. Let’s get to 500!