Kampanya Kapatıldı

Turkey get back to Eurovision 2018 / 2018 Erovizyon Şarkı Yarışması'nda Türkiye Yarışsın

Bu kampanya 78 destekçi ulaştı

Türkiye vatandaşları olarak, her zaman sanata ve kültürel aktivitelere değer veren ve önemseyen bir millet olmuşuzdur. Erovizyon Şarkı Yarışması’nı izleyerek büyüyen büyük bir nesil var. Erovizyon mevsimi geldiği zaman her çeşit insanımız yerinde duramayıp, evlerde toplaşarak, yarışma şarkılarını ve puanlamayı hop oturup hop kalkarak izlerdi. Türkiye insanı beraber olmayı, rekabeti, yarışmayı ve ülkesini temsil etmeyi ve savunmayı çok sever.

Bu tarz birliktelik bilincimizi tetikleyen bir proje ve yarışma, insanımızın birliktelik ruhunu ve sosyalliğini olumlu yönde etkilemektedir. Son zamanlarda içsel buhranlarımız ve yaşadığımız talihsiz olaylara belki de bir gece de olsa minik bir umut ve moral olarak bize geri dönecek olan Erovizyon’a tekrardan katılmak istiyoruz.

Geçmişimizden ve çocukluğumuzdan bize kalan bir şarkı yarışmasını, çocuklarımızın da bizim hissettiğimiz duygular ile yaşaması çok değerli. Kaybetmek çok da önemli değil. Önemli olan birlikte olduğumuz zaman hissettiklerimiz ve söylediğimiz şarkılar ile güçlenmemiz.

Sanat her şeyden daha büyüktür. Dolayısıyla bir medya şirketinin, sesimize kulak vermesini, desteklemesini ve tekrardan ruhumuzla, beraberliğimizle gelenekleşmiş olan bir hatırayı canlandırmak istiyoruz.

As Turkish citizens, we are so interested in culture and music. There has been so many children become grown ups watching Eurovision Song Contest. Contest nights were like a national festival for the whole country. Every kind of People were gathering together to watch the show and feel collectivism during the show and the process before the show. Turkish people like to be together, no matter what, we love competition, and also we love to support our country.

This kind of a collectivist project will be good for Turkish citizens' social lives and psychology. Because recently, we've been really closed and antisocial.

Eurovision Song Constest is something fun that comes from our childhood, and we want our children to feel the same as we did. It's not a big deal even we lose. What matters is that we want to feel that we are one, and we are strong when we sing.

Art is bigger than everything. So we need one big media company to support our campaign and get our souls back again!

Bugün Nehir imzanı bekliyor!

Nehir Ceylan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turkish Media: Let Turkey get back to Eurovision on 2018». Nehir ve imza atan diğer 77 kişiye katıl.