Turkish Airlines Istanbul-Pisa direct flight

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bizler Italya’da yasayan turkler olarak, ozellikle yasadigimiz Toscana bolgesinde ulkemize ulasim adina THY’nin sefer eksikligini cok hissediyoruz. Toscana bolgesi turizm potansiyeli cok yuksek bir bolge olmasinin disinda universitelerin de cok yuksek yogun oldugu bir bolge. Turk toplulugunun disinda ortadogudan da burada yasam ve egitim hayati olanlarin Turkiye uzerinden gecisi dusunuldugunde, Pisa havaalaninin bu bolge icin en uygun en kullanisli havaalani oldugunu birkez daha gozler onune seriyor. Bizler burada yasayan turkler olarak sadece yaz aylarinda degil 12 ay boyunca THY’nin Istanbul baglantili Pisa ucuslarina cok ihtiyac duyuyoruz. Hergun olmasa bile hafta da 1 ya da 2 ucus olmasi bizi ulkemize baglayacak en kolay yol olucaktir.

Bu istegimiz dikkate alinirsa bizler icin cok sey yapmis olucak Thy ve belkide diger havayollari icin ciddi bir rakip olacaktir!!!

Saygilarimizla,

Bugün Zeynep imzanı bekliyor!

Zeynep Tipi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turkish Airlines: Turkish Airlines Istanbul-Pisa direct flight». Zeynep ve imza atan diğer 34 kişiye katıl.