Turkcell'in anlaşmalı olan Tele Kurye firmasını istemiyoruz !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Turkcell.com Sitesinden online alışveriş yapıldığı zaman kalitesiz ve müşteri memnuniyeti sıfır olan bir firmayla alınan ürün Tele Kurye isimli kargo şirketi ile geliyor. Bu kargo şirketi işini mesleğini önemseyerek yapmıyor.

Müşteri Hizmetlerini aramak istenildiği zaman  en az 1 saat bekliyoruz sıramız geldiği halde telefon yüzümüze kapanıyor. Tele Kurye firmasıyla iletişim resmen çile.

Turkcell'in web sitesinden aldığımız ürünler kargoya verildikten 2-5 gün arası ulaşacağını söylüyor Tele Kurye firması ama günler geçiyor haftalar geçiyor çeşitli bahanelerle ertelenip randevu veriliyor. Ama bir türlü satın alınan ürün alıcıya ulaşılamıyor ve iptal oluyor faturaya ek olarak alanların kredi puanından düşürülüyor.

Artık satın aldığımız ürünlerin işini yapmayan, müşterilerine çile çektiren, işini önemsemeyen firmaya emanet edilmesini istemiyoruz. Yeni bir kargo şirketi ile anlaşma yapmanızı istiyoruz.

Bugün Oğuzhan imzanı bekliyor!

Oğuzhan Yıldıran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turkcell: Turkcell'in anlaşmalı olan Tele Kurye firmasını istemiyoruz !». Oğuzhan ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.