Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 97 destekçiye ulaştı

Malatya ili Arguvan ilçesi Şotik Mahallesi, Eşkınlı, Kızıltaş, İncesu, Çadırlı, Çamaşırpınarı, Çemikan, Kurugöl, Urumharabası, Terpınar, Körü, Küllükler ve Boztepe Mevkilerinde cep telefonlarının hat çekmeme sorunu vardır. Şotik Mahallesi Vatandaşları olarak biz burada ikamet edenler olarak yakınlarımızla irtibat sağlamakta güçlük çekiyoruz. Şotik Mahallesi, Mahalle tüzel olarak yazıyoruz. (350 ve üzeri abone mevcut). Mahallemizde hiç bir şirketin cep telefonları çekmiyor. Eğer talebimize cevap gelmezse Pttcell Turkcell ve Vodafone numaralarımızı kapatacağız. Kapsama alanı dışında olan yerler. Şotik Mahallesi, Eşkınlı, Kızıltaş, İncesu, Çadırlı, Çamaşırpınarı, Çemikan, Kurugöl, Urumharabası, Aktaş, Terpınar, Koru, Küllükler ve Boztepe. Ayrıca çevremizdeki başka Mahallerde de aynı sorunu yaşanmaktadır. NOT: Bu mahallede yukarıda isimlerini yazdığımız mevkilerde birine uygun bir yerde iletişim istasyonu  (verici) Kurulursa burada kapsama alanı sıkıntısı gidecektir. Bilgilerinize arz eder. Gereğinin yapılmasını talep ederiz.

Bugün Hüseyin imzanı bekliyor!

Hüseyin Çıplak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turkcell Pttcell Vodafone Genel Müdürlüğüne: "İleşitim ve Haberleşme hakkımızı istiyoruz. Pttcell Turkcell Vodafone Genel Müdürlüğüne"». Hüseyin ve imza atan diğer 96 kişiye katıl.