Merter A. Nafiz Gürman Mahallesi'nde Turkcell'le hayata bağlanmak istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

24 Mayıs'tan itibaren Merter Abdurrahman Nafiz Gürman Mahallesi'nde Turkcell çekmiyor. Sevdiklerimize ulaşma konusunda büyük sıkıntılar yaşıyoruz.

Turkcell müşteri temsilcileriyle yaptığım görüşmelerde "bu bölgede sürdürülen bir çalışma vardır en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır." şeklinde bilgi veriliyor.

İşlem yapmış olmama rağmen açmış olduğum baz istasyonları formlarından bir neticede elde edemediğimden ve bu forumlarda henüz çalışma devam ettiğinin belirtilmesinden dolayı yeni bir form açılamıyor ve bir işlem sağlanamıyor. 24 Mayıs tarihinden itibaren, Merter A. Nafiz Gürman Mahallesi'nde Turkcell hatlarımız çekmediği için telefon ve internet hizmetlerinden yararlanamıyoruz. 12 Haziran tarihinde İzmir Karaburun'da meydana gelen ve İstanbul'da da hissedilen depremde sevdiklerimize ulaşamadık. Bu çok üzücü ve sinir bozucu.

Yetkililer tarafından gereğinin bir an önce yapılmasını ve bu güzel mahallemizde Turkcell'in çekim gücünün çok acil bir şekilde artmasını diliyoruz.

Bugün Barış imzanı bekliyor!

Barış Köprülü bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş: Merter A. Nafiz Gürman Mahallesi'nde Turkcell'le hayata bağlanmak istiyoruz». Barış ve imza atan diğer 24 kişiye katıl.