2018 de Yunanistana tatil için gitmeyelim

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Biliyoruz ki Yunanistan adaları ve denizi çok güzel, konaklamak ve yemek bizden ucuz, tesislerde ciddi denetim var, tatil yapmak Turkiyede tatil yapmaktan daha ucuza geliyor  ve ödenilen paranın karşılığı alınıyor. Halklar arasi düşmanlık yok.

Keşke Egede ve Akdenizde kendi memleketimizde uygun fiyata düzgün yerlerde konaklasak yesek ve özgürce  içsek. Turizm bakanlığımız  denetimi hakkı ile yapsa.

Yılda 1 milyondan fazla vatandaşımız Yunanistani ve adalarını ziyaret ediyor. Kişi başı 150 euro bıraksak 150 milyon euro  yunan ekonomisine katkıda bulunuyoruz.Karşılığında Yunanistan ne yapıyor teşekkür edeceğine vatandaşlarımızı gümrüklerde saatlerce bekletiyor, vize verirken dünya belge ve para istiyor hadi gülü seven bunlara katlanırda ve en önemlisi 18 adamızı işgal ediyor, silahlandırıyor, sürekli tahrik ediyor ve askeri, siyasi ve diplomatik kriz çıkartıyor.

Vatan toprağı değersiz ise üzerinde keçi otlatılan kaya parçası ise sadece, Yunanistan gitmeye devam edin.

Bu adaların tamamı bize 3-5 km mesafede sahip çıkmaz isek ada çevresindeki deniz ulaşımını  ve ada çevresindeki deniz yataklarından çıkacak her madeni ve petrolü Yunanistana bırakıyoruz demek ..

Yunan siyasilerine güçlü bir tepki vermek istiyorsak Yunanistana 2018 de gitmeyelim , tıpkı  Rusların bir süre bize gelmedigi gibi..Hem halkımızı hem turizm firmalarını hem ilgili bakanlıkları kampanyaya katılmaya davet ediyorum.

Bugün Oğuz Kaan imzanı bekliyor!

Oğuz Kaan Şenol bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turizm ve Dış işleri bakanlıkları: Yunanistana tatil için gitmeyelim». Oğuz Kaan ve imza atan diğer 69 kişiye katıl.