Turizmde herşey dahil konaklama sistemine son verilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemizde 90 ' lı yıllarda uygulanan yarı pansiyon uygulamasında ekonomik durumu daha rahat, gelir seviyesi yüksek olan turistler tarafından tercih ediliyor ve bunun neticesinde tüm turizm ile ilişiği bulunan sektörlerde dönen para miktarı tatminkar seviyedeydi. Maalesef 2000' li yıllardan başlamak suretiyle full pansiyon da denilen "herşey dahil" konaklama sistemine geçilmesiyle gelen turistlerin gelir seviyesinde çok büyük düşüş ve buna bağlı ülke olarak turizmden elde ettiğimiz gelir de aynı oranda düşmüştür. Turizm esnafının daha fazla bu sisteme dayanacak ekonomik gücü kalmamıştır. Derhal bu yanlıştan dönülmesi noktasında yetkililerin harekete geçmesi zarurettir. Bu kampanya turizm esnafının yaşadığı ekonomik buhrana dikkat çekebilmek amacıyla başlatılmış olup, siz değerli destekçilerin vereceği herbir imza ile gün gün büyüyecek ve sonuca ulaşmamızı sağlayacak etkiyi yaratacaktır.

Bugün MEHMET imzanı bekliyor!

MEHMET Boz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Turizm esnafları: Turizmde herşey dahil konaklama sistemine son verilsin». MEHMET ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.