TURAN BİRLİĞİ PROJESİ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Dünyada iki büyük medeniyet var. Bu iki kutup arasında ise bin yıllardır süren bir savaş mevcut. Bir tarafta Hristiyan-Yahudi medeniyet diğer tarafta ise Müslüman-Konfüçyüsçü medeniyet. Hristiyan-Yahudi medeniyeti ilk bin yılda avrupayı hristiyanlaştırdı. İkinci bin yılda ise amerika, afrika ve uzak doğuyu hristiyanlaştırdı. Üçüncü bin yılda ise hedef asya kıtasıdır. Müslüman dünyayı hristiyanlaştırmak isteyen bu acımasız medeniyete karşı donanımlı olmalıyız. Uzun vadeli projeler üretmeliyiz. Avrupa Birliği hayallerini bırakmalıyız. Biz Avrupa Birliği'ne ancak hristiyan bir Türkiye olursak girebiliriz. Zaten Hristiyanlar Kulübü olduklarını tüm dünya biliyor.

TURAN BİRLİĞİ PROJESİ'ni hayata geçirmeliyiz. Peki nedir bu proje? Ne hedeflenmektedir?

* Hiç bir işlevi olmayan Türk Keneşi (Türk Konseyi) kapatılmalıdır. Bu keneş Özbekistan ve Kırgızistan'ı üyesi yapmayı bile başaramamıştır.

* Öncelikle Bağımsız Türk devletlerinin KKTC'yi tanıması ve KKTC'de büyükelçilik açması sağlanmalıdır. Ülkemizi yönetenlerden Kudüs konusunda gösterdikleri hassasiyeti KKTC konusunda göstermeleri de beklenmektedir.

* AZERBAYCAN,

ÖZBEKİSTAN,

KAZAKİSTAN,

KIRGIZİSTAN,

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ,

TÜRKİYE ve

TÜRKMENİSTAN devletlerinin üye olduğu  TURAN BİRLİĞİ  kurulmalıdır.

* Bayrağı gök mavi zemin üzerine Türklerin cihan hakimiyetini simgeleyen kızıl elma ve çevresinde, Türklerin tarihte kurduğu on altı imparatorluğu simgeleyen on altı yaprak olarak tarafımca tasarlanmıştır. (Sayfanın üstünde bulunmaktadır.)

* Birliğe üye ülkeler arasında ortak bir para birimi olmalıdır.

* Birliğe üye ülkelerin silahlı kuvvetlerinin oluşturduğu ortak bir "Turan Ordusu" olmalıdır.

* Birlik üyesi ülkeler arasında vizesiz geçiş uygulaması olmalıdır.

* Birlik üyesi ülkeler özerk Türk devletlerinin bağımsızlığı için çalışmalıdır.

* Birlik üyesi ülkeler hiç bir işlevi olmayan, zulüm altındaki Filistin ve Myanmar ülkeleri için kılını kıpırdatmayan İslam Konferansı Teşkilatı'nın dönüşümüne ön ayak olmalı ve daha işlevsel bir yapıya sahip İSLAM BİRLİĞİ PROJESİ'ni hayata geçirmelidir.

* Birlik üyesi ülkeler emperyalist güçlerle etkin mücadele için Karadeniz Ekonomik İşbirliğiShanghai İşbirliği ve Avrasya Ekonomik Birliği üyesi ülkelerle daha sıkı ilişkiler kurmalıdır. Turan Birliği ülkeleri bu üç uluslararası kuruluşun yerine emperyalizme karşı daha dayanıklı bir yapılanmaya gitmeli ve AVRASYA BİRLİĞİ PROJESİ'ni hayata geçirmelidir. Karadeniz Ekonomik İşbirliği, Shanghai İşbirliği ve Avrasya Ekonomik Birliği üyesi ülkeleri AVRASYA BİRLİĞİ çatısı altında toplamalıdır.

www.change.org sitesinde Ahmet Babuş adlı hesabımdan Turan Birliği Projesi ile ilgili kampanyamı ve diğer kampanyalarımı imzalarsanız sevinirim. Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Babuş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TURAN BİRLİĞİ PROJESİ'Nİ HAYATA GEÇİRELİM!». Ahmet ve imza atan diğer 241 kişiye katıl.