Koronavirus yüzünden ölen,tüm sağlık çalışanları "sehit" sayılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Tüm Türk Halkı tarafına Gul Kokyar bu kampanyayı başlattı

Koronavirus yüzünden aylardir evlerinden uzak,bizler icin çalışan sağlık çalışanları, maalesef görev başındayken aldiklari virüs nedeniyle hastalanip ölmüşlerdir.Bu,sağlık emeklilerimizin '" sehit" sayılmaları ve geride kalan ailelerine de her türlü "sehit" haklarının verilmesi gerekmektedir.Onlar bizim için canını verirken ,geriye kalan ailelerine Türk Milleti olarak Devletimiz sahip çıkmalıdır.Sayin Cumhurbaşkanımız  ve TBMM'ye iletilmek üzere bu kampanyayı baslatiyorum.Bir şehit gelini,bir gazi kızı olarak,devletimizin şehitlerine ve gazilerine de nasıl sahip çıktığını biliyorum...lütfen,sağlık emekcilerimizin bizim SEHITLERIMIZ olmalarını yasayı çıkartıp sağlayın SAYIN CUMHURBASKANIM.Bir emekli sınıf öğretmeni olarak,bu Dünyada ve obur Dunya'da en büyük mertebenin şehitlik olduğunu biliyoruz.O yüce insanlar,bizim gözümüzde zaten şehit.Vefat eden Izmirli Aile Hekimi kardesimizin" COCUKLARIM SİZLERE EMANET "sözü hiç aklından çıkmıyor ve o günden beri ben de kanayan bir yara icimde...!Ayni virüsten annesini babasını,aile hekimi olan kardeşini kaybeden doktorumuz ve tüm vefat eden profesöründen,temizlik işçisine kadar,tum sağlık emekcilerimizin ruhları şad,mekanları cennet olsun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.