Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 175 destekçiye ulaştı

Altunizade metrobüs çıkışı, Millet Bahçesi istikametine giden üst geçit bölgelerinde yaşanan taciz olaylarının önlenmesi için bölgeye mobese kamera takılması, ışıklandırılması ve güvenlik önlemlerinin arttırılmasını talep ediyorum. Taciz olayı benim ve yakınen tanıdığım insanların başına geldi. Bölgedekilerle konuştuğumda ise bu olayların o bölgede sık sık yaşandığını, tacizcilerin bulunmasına yönelik bir şeyler yapılmadığını öğrendim. Şikayette bulundum fakat beklediğim ilgiyi göremedim. Mobese koyulmasını istediğimde ise 'mobese maliyetli birşey' cevabını aldım. Mobese maliyetinin insan canından daha önemli olduğunu düşünmediğimden böyle bir yola giriştim. Desteğinizi bekliyorum.

Bugün Tuğçe imzanı bekliyor!

Tuğçe Keskik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «tugcekeskik@outlook.com: Altunizade metrobüs yoluna yaşanan tacizlerden dolayı mobese kamerası takılsın istiyorum.». Tuğçe ve imza atan diğer 174 kişiye katıl.