Halk Egitim bünyesinde hacamat eğitimi acilsin.Sinavı geçenler hacamat yapabilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Hacamatin çok faydalı olduğunu düşünüyoruz ve yaşıyoruz.  Bu uygulamanın almanya'daki gibi ingilterede'ki gibi Rusya daki gibi devlet kontrolüne alınarak devletin verdiği belgeler ile bunü hak eden ve istekli insanlar ile yapılmaya devam edilmesini talep ediyoruz.devletin gerek gördüğü saat kadar eğitimden sonra bu uygulamalacilara belge verip kendi de denetime alsa bu iş çok daha ehil ve bilinçli yapılacaktır.Hacamat tekrar halka iade edilmeli. Hacamat halka arz edilmeli. Bu işlem doktorların tekelinden çıkarılmalı. Bir koaforun oluşturduğu riskten daha fazla bir risk olmadığını düşünerek Devleyimizin  hacamatı sağlıklı hale getirmesi için bunu kendi bünyesine sevgi ile çekmesi şart.  Selamlar..

Bugün Tugba imzanı bekliyor!

Tugba Mengilli bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «tugba_albayrak@hotmail.com: Devlet saatlik hacamat eğitimi acsin ve bunu hak edenler hacamat yapabilsin.». Tugba ve imza atan diğer 211 kişiye katıl.