Rakyat bersama MISIRAKYAT

Rakyat bersama MISIRAKYAT

Started
4 June 2021
Petition to
Tuanku YDPA
Signatures: 33,847Next Goal: 35,000
Support now

Why this petition matters

Kami sebagai Rakyat telah lalui suatu tempoh yang sangat lama di dalam krisis covd 19 ini. Dan kami percaya sebagai Rakyat, kami boleh lakukan sesuatu bersama kerajaan.

Kerana kerajaan hari ini seperti melakukan kerja bersendirian, manakala rakyat selalu dipersalahkan apabila berlakunya peningkatan kes covd 19.

Perkara ini adalah tidak benar malah ia berpunca daripada perancangan oleh kerajaan itu sendiri. Kerana di dalam perancangan kerajaan, tidak ada apa-apa pelawaan untuk kerjasama Rakyat.

Yang ada hanyalah undang-undang untuk kawal Rakyat. Kami merasa keadaan ini sangat mendukacitakan kerana yang menerima segala akibat adalah Rakyat.

Oleh itu, Rakyat telah mengadakan mesyuarat secara online di platform misirakyat. Dan kami telah merangka suatu strategi kerjasama Rakyat dan Kerajaan yang mampu membawa kemenangan pada negara sehingga tiada lagi covd 19 di muka bumi Malaysia ini.

Plan tersebut kini dibuka kepada semua rakyat untuk bersama memahami kronologinya. Laman web tersebut adalah :

http://tanahmelayu.net/zerocovd

Kini, rakyat semakin tersedar dari kitaran naik turun krisis covd. Dan kita bersedia untuk berjuang membuat perubahan. Sila sign petition ini untuk kita himpunkan semula Kuasa Rakyat.

 

Support now
Signatures: 33,847Next Goal: 35,000
Support now

Decision-Makers

  • Tuanku YDPA