Güzel sanatlar lisesine ve spor lisesine 240 bin barajı kalkmalıdır!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Öncelikle merhaba arkadaşlar

Biz Güzel Sanatlar ve spor liseliler öğrencileri olarak haksızlığa uğradığımız düşünüyoruz. Güzel sanatlar okullarında alan dersleri (RESİM, MÜZİK, SPOR ) ağırlıklı olduğu için kültür dersleri yok denecek kadar az görüyoruz. Maalesef ki bizleri Anadolu liselileriyle aynı sisteme taabi tutuyorlar. Böylelikle güzel SANATLAR ve SPOR öğrencileri üniversite kazanma oranı günden güne düşüyor. Ayrıca güzel SANATLARA VE SPOR LİSELİLER İNE  günden güne katılımcı sayısı da düşüyor. Güzel sanatlara VE SPOR liselilerine 240 bin barajı kaldırılmalıdır. Öğrencilerin yetenekleri göz ardı edilmemelidir. Lütfen bu elektronik imzayı paylaşarak bizim sesimizi duyurmakta yardımcı olun imzalayan kardeşlerimize şimdiden çok teşekkür ederiz. :)

Bugün Tuğçe imzanı bekliyor!

Tuğçe Tıraş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tuğçe TIRAŞ: Güzel sanatlar lisesine ve spor lisesine 240 bin barajı kalkmalıdır!». Tuğçe ve imza atan diğer 115 kişiye katıl.