TSK'ya Dönmek İsteyen Uzman Çavuşlar

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sayın Cumhurbaşkanım Ve Değerli Devlet Büyüklerim;
Bizler Türk Silahlı Kuvvetlerinde 3269 Nolu Kanuna Tabii Olarak Görev Yapmış Uzman Çavuşlarız.Bizler Görev Bilinci İle Çalışmakta İken; Kendi İsteği İle , Sözleşme Yenilemeyen Ve 90 Gün İstirahat Alarak Sözleşmesi Fesih Edilen Uzman Çavuşlarız . 08/06/2011 Tarihinde Çıkmış Olan "Sözleşmeli Erbaş Ve Sözleşmeli Er Olarak Görev Yapan Veya Söz Konusu Personelden Kendi Kusuru Olmaksızın Sözleşmesi Feshedilen,Kendi İsteği İle Sözleşmesini Yenilemeyen Ve Ayrılanlar Geri Dönüş İçin Başvuru Yaptıklarında Diğer Adaylardan Öncelikli Olarak Kabul Edilir." Maddesi Olmasına Rağmen Başvuru Yaptığımız Bütün Kuvvet Komutanlıklarından Ilgili (c) Kanunun 12.Maddesinin 'f' Fıkrası "Her Ne Sebeple Olursa Olsun Sözleşmesi Feshedilerek  Türk Silahlı Kuvvetlerinden İlişiği Kesilen Uzman Erbaşlar Tekrar Türk Silahlı Kuvvetlerine Alınamazlar ." Hükmü Amirdir. Sizden İsteğimiz Çıkarılacak Olan KHK Veya 3269 Sayılı Kanunun 12.Maddesinin Değiştirmesidir.

Afrinde Gururla Mücadele Eden Silah Arkadaşlarımızla Aynı Şartlar Altında Omuz Omuza Vererek  Ülkemizin Bölünmez Bütünlüğünü Korumak İstiyoruz.

Gereğini Arz Ederim.

Bugün Coşkun imzanı bekliyor!

Coşkun Karakaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TSK'ya Dönüş İsteyen Uzman Çavuşlar». Coşkun ve imza atan diğer 259 kişiye katıl.