Tecavüzcülere derin izler bırakılmalı!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Öncelikle; Tecavuzculeri önlemeye karşı başlattım bu imza kampanyasını.Ben diyorum ki öyle bir iz bırakılmalı ki  bu 'insan görünümlü  yaratıkların" hayatında "Bir daha hayat boyu cesaret etmeye yürekleri olmasın '! . Daha bugün  Adana da 3  yaşındaki masum bebeğe tecavüz etti o "Ahlaktan edepten bir haber beyinler". ..Bir kez daha insanlıģımı sorguladim... Bunlar insansa ben neyim! Ve bir karar verdim artık susmayacagım ! bu tür yaratıkların ömür boyu pişmanlık yaşayacağı, onunda kararttığı hayatı yaşayacağı bir şey olmalı. .. "meselâ bunlar fiziksel hadım edilsin! Edilsin Ki; Artık Istese de bir daha cesaret edemeyeceği bir duruma gelsin  ..""Haydi sende katıl ,Çocuğuna tecavüz eden bir yaratık var iken, neden tecavüze uğrayan sen ben öteki olmasın. .. Haydi sende katıl ,hayatı kararan olma. .. ..

Bugün sümeyye imzanı bekliyor!

sümeyye akçay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ts_61. sa@hotmail. com: Tecavüzcülere derin izler birakilsin! meselâ hadım edilsin ki bir daha cesaret etmeye kalksa bile edemesin!». sümeyye ve imza atan diğer 1.642 kişiye katıl.