Kampanya Kapatıldı

Vehap Erdoğana Yapılan Haksızlığın Düzeltilmesini İstiyoruz.

Bu kampanya 128 destekçi ulaştı

" Mardin´de TRT Muhabirliğini yapan ve hiçbir siyasi görüş ve cemaatle ilgisi olmayan, Cizre´deki hendek ve çukur siyasetinde bedel ödeyen, Cizre´deki olaylardan kaçırdığı, başı örtülü annesi ve 4 kardeşine bakmayı amaç edinen, bölgede en fazla haber üreten ve bölgenin en başarılı muhabiri olan Abdülvehap Erdoğan, mizahi bir karikatür paylaştığı gerekçesiyle işine son verildiğini üzüntü ile öğrendik.

Cumhurbaşkanımız  Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Sayın Binali Yıldırım, her fırsatta, kamu çalışanlarının yaşam ve düşünce tarzına karışılmayacağı mesajlarını verirken, devletin güvenli şemsiyesi altına dul annesi ve 4 kardeşi ile sığınan, başarılı bir muhabirin işine son verilip ekmeği ile oynamanın hiçbir vicdana sığmayacağına inanıyoruz.

"Bu Haksızlığa Dur Diyelim. Şimdiden İmzalayan Herkese Teşekkür Ederiz."

Bugün Mardin Gazeteciler Cemiyeti imzanı bekliyor!

Mardin Gazeteciler Cemiyeti bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «trthaber@trthaber.com: Vehap Erdoğana Yapılan Haksızlığın Düzeltilmesini İstiyoruz.». Mardin Gazeteciler Cemiyeti ve imza atan diğer 127 kişiye katıl.