Türkiye, 2018 Eurovision Şarkı Yarışmasına (ESC) Aynur Aydın İle Katılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye, ilk defa 1975 yılında Semiha Yankı ile katıldığı, 2003'de Sertab Erener’in 167 puan alarak birinciliği kazandığı Eurovision Şarkı Yarışması’na son olarak 2012 yılında Can Bonomo ile katılmış ve yarışmada bir daha bulunmama kararı almıştı fakat 5 yıl aradan sonra ülkemiz 2018'de Portekiz'de gerçekleşecek olan Eurovision Şarkı Yarışması'na katılma kararı aldı. Her ne kadar etrafta maNga grubunun ülkemizi temsil edeceği söylentileri dolaşsada kesin bir bildirim olmadığı için hala kimin temsil edeceği belli değil. Hazır bu karar verme sürecinde son yıllarda çıkarttığı albümleriyle Türkiyede ve dünyada herkes tarafından beğenilen Aynur Aydın'ın Eurovision'a gönderilmesi için böyle bir kampanya başlattık. Canlı konserleri çok başarılı olan bu sanatçımızın Eurovisionda da başarılı olacağına gönülden inanmaktayız. Ayrıca çıkarttığı bir sürü yabancı şarkılar ile de tam bir Eurovision adayı olduğunu söyleyebiliriz. Eğer ülkemizin iyi bir şarkıcı ile desteklenmesini istiyorsanız haydi ne duruyorsunuz, siz de imzalayın! :)

Bugün Sena imzanı bekliyor!

Sena Akyüz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TRT: Türkiye, 2018 Eurovision Şarkı Yarışmasına (ESC) Aynur Aydın İle Katılsın.». Sena ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.