Bilim, Felsefe, Kültür ve Sanat Temalı TV Kanalları İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemizde çok sayıda ulusal yayın yapan TV kanalı var. Genel yayınların yanı sıra haber, müzik, spor, pazarlama hatta düğün gibi bir tek konuda yayın yapan tematik kanallar da mevcut. Sadece bilim ve fikir insanlarını bizlerle buluşturacak tematik bir kanal yok.

Ülkemizde çok değerli bilim ve fikir insanları var. Neden toplum olarak onlardan en güzel şekilde faydalanmayalım?

İsteğimiz, hiçbir bağnazlığa yer vermeden, herhangi bir siyasi görüş, inanç ya da ideoloji ayrımı olmaksızın, toplumun tüm kesimlerine hitap edecek, ülkemizin değerli bilim ve fikir insanlarını bizlerle buluşturacak, Tematik TV kanalları açılmasıdır. Özellikle birden fazla TV kanalına sahip olan medya kuruluşlarından, topluma fayda sağlayacak bu projeyi, sosyal sorumluluk bilinci ile hayata geçirmelerini bekliyoruz.

Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için tüm iletişim kanallarından en iyi şekilde faydalanmalıyız. Bilim, felsefe, kültür ve sanat temalı TV kanalları ile önemli bir boşluk doldurulabilir.

Maalesef ülkemizde bilim, felsefe, kültür ve sanat temalı TV kanalları yok…

Siz de ”Bilim, felsefe, kültür ve sanat temalı bir TV kanalı istiyorum” diyorsanız lütfen bize destek verin. Kampanyamızı imzalamanın yanı sıra, tematiktv.com sitemize görüşlerinizi iletebilir, tüm sosyal medya kanallarından #TematikTVKanalıAçılsın etiketi ile bize katılabilirsiniz.

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Gök bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TRT: Bilim, Felsefe, Kültür ve Sanat Temalı TV Kanalları İstiyoruz». Mustafa ve imza atan diğer 25 kişiye katıl.