Relief for debt ridden aggregator cab drivers

0 have signed. Let’s get to 100!

प्रिय श्री ट्रैविस कॉर्डेल कलानीक
हम नीचे दिए गए बिंदुओं पर अपना ध्यान आकर्षित करते हैं
1. भारत में चालक साझेदार की कमाई डरावनी स्तर तक पहुंच गई है। एक साथी के लिए जो 500000 रुपये का ऋण लेता है, वह 12 घंटे के लिए लॉग इन करने के बाद एक दिन के लिए 1000 रुपये शुद्ध आय भी नहीं बनाते हैं।
2. हम 150000  रुपये प्रति माह की आय बनाने के लिए वाहनों को खरीदने और बिना नाकाबंदी के लिए प्रलोभित थे। आज हम एक कैब चलाने के सभी खर्चों में 20000 रुपये प्रति महीना कमाते नहीं हैं। हम आपके संदेश पर भरोसा करते हैं और अब हमारी वर्तमान आय से धमकी महसूस करते हैं। भारत के कुछ हिस्सों में ड्राइवर आत्महत्या के मामले सामने आए हैं। ईएमआई को चूक दिया जा रहा है, वित्तीय कंपनियों द्वारा वाहनों को तबाह कर दिया जा रहा है
3. उबेर पूल प्रदूषण की जांच, संपत्ति उपयोग में वृद्धि, और मैं सड़कों को दूर करने के लिए एक अविश्वसनीय विचार है। मैं आपको यह भी बताऊंगा कि भारत में उबर ने इसे कितनी बुरी तरह से प्रबंधित किया है
ए। अधिकांश समय में हमें 1 से अधिक यात्री नहीं मिलते हैं और एक यात्री को ले जाने के लिए तैयार बिल 50 रुपये के बराबर है बुकिंग प्रणाली की ऐसी व्यवस्था के साथ हम अपनी ईंधन लागत को भी ठीक नहीं करते हैं।
बी स्थान और समय का बेमेल यात्री और चालक निराशा को जोड़ता है जिससे दोनों तरफ खराब स्वाद हो रहा है।
वहां हम दो महत्वपूर्ण परिवर्तनों के लिए पूछते हैं
1. हम चालक की कमाई को प्रभावित किए बिना यात्री को सुविधाजनक और किफायती सवारी देने के लिए एक अधिक सुधार और कुशल प्रणाली की मांग करते हैं।
2. प्रत्येक ड्राइवर दिन में 10 बजे के कर्तव्य के बाद एक दिन में 2500 रुपये का कारोबार कर सकता है।

Dear Mr Travis Cordell Kalanick

We seek your attention to the below mentioned points

1. Driver partner earnings in India has touched to scary levels. For a partner who carries a loan of 500000 INR does not even make 1000 RS of net income for a day after having logged in for 12 hrs of day. Recent statement made by Uber India head, Amit Jain on driver earnings is highly disputable and misleading.

2. We were lured to buy vehicles and ply tirelessly to make an income of 150000 lacs per month. Today we don't even earn 20000 a month net of all expenses of running a cab.We trusted on your message and now feel threatened with our current income. There has been cases of driver suicide in parts of India. EMI's are being defaulted, vehicles being siezed by financers.

3. Uber pool is an incredible idea to check pollution, increase asset utilization, and decongest I dian roads. Let me also tell you how badly it's being managed by Uber in India

A. Most of the time we don't find more than 1 passenger and the bill generated for carrying a single passenger is as low as 50 RS. We don't even recover our fuel cost with such kind of arrangement of booking systems.

B. Mismatch of location and timing adds to passenger and driver frustration leading to bad taste on both the side.

There for we ask for two important changes

1. We demand a more reformed and efficient system to give convenient and economical ride to passenger without hurting driver earnings.

2. Every driver is able to do a business of 2500 INR a day after being on duty of 10 hrs a day.

Today: Abhishek is counting on you

Abhishek Suman needs your help with “Travis Cordell Kalanick: Relief for debt ridden aggregator cab drivers”. Join Abhishek and 57 supporters today.