0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

İnsan sağlığı için sporun önemi kadar toplum yapısında sportif tesislerin varlığı da gelişimin bir göstergesidir.

Amacımız içinde birden fazla etkinliğin yapılabileceği hem sportif hem de eğitim amacı İLE kullanılabilecek bir tesis hazırlamaktır. Güzelbahçe Yelki de 52.000 m2 lik alanı Motorsporları EĞİTİM merkezi haline dönüştürmek için 2 yıla yakın zamanda tüm hazırlıklarımızı yaptık. Tek bir ağaca bile zarar vermeden hazırladığımız eğitim pistimizde dünya arenasında yarışacak sporcuların hak ettiği eğitimleri alması büyük bir gurur ve mutluluktur. Ama konu hakkında bilgisi bile olmayan bazı kişilerin karalama kampanyası ile karşı karşıyayız.

Amacımızın tamamen eğitim odaklı aynı zamanda sosyal tesis olarak da kullanılabilecek bu yerin verilecek eğitimlerle trafik terörüne de engellemesi amaclarımız arasında. Aynı zamanda alanımız çocuklar için trafik eğitim parkurunu da içermektedir.

Bu tesis ormanın ortasına konulan konut yapı kooperatifleri gibi saece belli bir kitleye değil bu sporu yapan tüm insanlar ve trafikte seyreden tüm insanların güvenliğine etki edecek bir kamusal alan olacaktır. Organizasyona karşı çıkan insanların oy vermeme tehdidi ile yerel yönetimleri baskı altına almaları doğru değildir. Bu tesisi yapma sana oy vereyim zihniyeti de tamamen yanlış bir yoldur.

Motorsporları ülkemizde futboldan sonra en fazla ilgi çeken mekanik sporların başını çekmektedir. Yazılı basın ve görsel basında yer almaktadır

Güvenliğin ön planda olduğu hazırlamayı düşündüğümüz tesisin hazırlanmasında desteğinizi rica ediyoruz.

Hangi ölçekte olursa olsun, bu tesislerde sportif ve eğitimsel faaliyetlerin yanı sıra İLERİ VE DEFANSİF SÜRÜŞ TEKNİKLERİNİN DE EĞİTİMİNİN VERİLEBİLDİĞİ NADİR YERLERDEN BİRİ OLACAKTIR.

BU TESİSTEN KİMLER FAYDALANABILIR?

7 den 70'e herkese açık olacak

Hedef kitle

a- 7 -12yaş okul çağı

b-12 -18 ehliyet çağı öncesi gençlik

c-18 yaş üstü yetişkinler olarak gruplara ayrılabilir ve yaşayan bir tesis hedeflenmiştir.

Bugün mehmet imzanı bekliyor!

mehmet yaman bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Trafikte değil güvenli alanlarda spor yapalım. Sürüş tekniklerini herkese öğretelim». mehmet ve imza atan diğer 411 kişiye katıl.