TRAFİK VE DASK SİGORTALARI SADECE SİGORTA ACENTELERİ YAPSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

1- TEK İŞİ SİGORTACILIK MESLEĞİNİ İCRA ETMEK OLAN 15.500 ACENTE VE ÇALIŞANLARIYLA YAKLAŞIK 100.000 KİŞİDEN OLUŞAN BU TOPLULUK KANUNLARLA BELİRLENMİŞ FİZİKİ ŞARTLAR STATİK IP VS. GEREĞİ ZORUNLU SİGORTALARI KENDİ BÜROLARI HARİCİ HİÇBİR ŞEKİLDE YAPAMAMALARINA RAĞMEN FATURA ÖDEME MERKEZLERİ, MARKETLER ,EMLAKÇILAR, TELEKOM FİRMALARI, ARAÇ BAYİLERİ ,TEDAŞ ABONE MERKEZLERİ,BROKERLAR VS KİŞİLER HİÇBİR YETKİLERİ OLMAMASINA RAĞMEN ACENTENİN EKMEĞİNE ORTAK OLMAKTADIRLAR.

2- BU KİŞİ VEYA KURULUŞLAR SİGORTA POLİÇESİ HAKKINDA HİÇBİR BİLGİSİ EĞİTİMİ YOKTUR. POLİÇE SATTIKLARI KİŞİLERİN HASAR ANINDA HİÇBİR ŞEKİLDE YANINDA DURMAMAKTADIRLAR

3- SAHTE SİGORTA MAĞDURLARI KREDİ KARTI BİLGİLERİ ÇALINANLAR BU GİBİ YERLERE SİGORTA YAPTIRANLARDAN ÇIKMAKTADIR.

4- DAHA SAYMAKLA BİTMEYECEK SEBEBLERDEN DOLAYI TRAFİK VE DASK SİGORTALARINI SADECE SİGORTA ACENTELERİ YAPMALI BU ÇEŞİT BİR ORGANİZASYONA GİRENLERE AĞIR PARA CEZALARI VE HAPİS CEZASI VERİLMESİ HUSUSUNDA GEREKLİ KANUN DEĞİŞİKLİĞİ YAPILMASINI İSTİYORUZ.