Pelitköy mahallesi kavşağına trafik ışığı takılmasını istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

7 EYLÜL 2014 3 ÖLÜ 3 YARALI

17 TEMMUZ 2018 1 ÖLÜ

BUNLAR SADECE AKLIMDA KALAN UNUTAMADIKLARIM DAHA BİR ÇOĞUNUN OLDUĞU

Her yıl düzenli olarak ölümlü kazaların ya da yaralıların olduğu kazaların yaşandığı pelitköy mahallesi kavşağında ilk yapıldığı zaman konulması gereken trafik ışıklarının ne zaman konulacağı konusunda merakımız giderek artmakta.

Daha kaç ölümün yaşanması gerekiyor,nasıl bir kazanın yaşanması bekleniyor ya da orda kimin ölmesi gerekiyor?

Pelitköy mahallesinde oturan tüm sakinler ve Özel eğitim okuluna giden 7 servis aracı öğrencileri ile ve o okulun tüm öğretmenleri o noktadan geçiyor,yaz aylarında toplam 40-50 bin insana ulaşan yazlıkçı trafiği oradan burhaniye istikametine doğru yola çıkmaya çalışıyor,Ayvalık-İzmir istikametinden gelip pelitköy sahile gitmek isteyenler o noktadan dönüş yapmaya çalışıyor.

Buna rağmen Ayvalık tarafından gelenler zaten kesinlikle orada bir dönüş olduğunu anlamaları adına bir tabela bile olmadığı için hızlarını kesmeden kaptırdıkları gibi kavşağa kadar iniyorlar önlerinde sinyal versen bile arkadan seni sıkıştırarak gelmeye devam ediyorlar. Burhaniye istikametinden gelirken olan asfalt hız kasisinin aynısından kesinlikle ayvalık tarafına da yapılmasını ve pelitköy mahallesi kavşağına trafik ışığı takılmasını istiyoruz,talep ediyoruz.

5 ağustos 2018 saat 21.40 bizde kaza yaptık. Bunu yazamamış olabilirdim. Kazada 8 kişi ölebilirdik. Onlar ölebilirdi. Biz ölebilirdik. Oğlumu eşimi kaybedebilirdim. Hapse girebilirdim bu senaryolar beynimde sürekli dönüyor. Lütfen trafik ışığı takılsın. Başka kimse ölmesin. Kimse yaralanmasın. Orda kaza olmasın.Yapılması gereken bir an önce yapılsın istiyoruz ertelenmesin. Lütfen desteğinizi ve paylaşımınızı esirgemeyin.

LÜTFEN TRAFİK IŞIĞI TAKILSIN. AYVALIK YÖNÜNDEN GELENE DE BURHANİYE YÖNÜNDEN GELENE DE ORANIN ÇUKUR OLDUĞUNU ORDA KAVŞAK OLDUĞUNU ORDA İNSANLARIN YAVAŞLAYIP DÖNÜŞ YA DA ORDAN ÇIKIŞ YAPTIKLARINI ANLATACAK BİR KAÇ UYARI KONSUN.

Bugün Gizem imzanı bekliyor!

Gizem Baydas bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TRAFİK IŞIĞI TAKILSIN İSTİYORUZ ARTIK KAZA OLMASIN DİYE.». Gizem ve imza atan diğer 332 kişiye katıl.