Help Improve Customer Experience by Expanding Local Trader Joe's

0 have signed. Let’s get to 100!


After years of dealing with far less than ideal space at the Mission Viejo Trader Joe's, the customer experience has not been at its full potential. This is a result of a lack of space in the rear of the store which increases the time it takes to retrieve and organize merchandise for the customer's needs. As a result the customers may spend extended amounts of time waiting to receive a requested item, when if there was more room in the back that task would have been able to be accomplished in a fraction of the time. These facts also hurt the overall efficiency of the store. I am writing this as an employee of the store. The improvement of expanding, adding more space, or finding a larger home is not something that would help the company directly, instead the idea of this is to make the experience for the customers that come to our store more enjoyable and efficient.