خصوصی سازی باشگاه تراکتور سازی تبریز

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

بیانیه کمپین خصوصی سازی باشگاه تراختورسازی آذربایجان

تیم تراختورسازی محبوب ترین تیم ورزشی همه آذربایجانی ها و تورک های کشور می باشدو حتی در تعدادی از کشورهای آسیایی و اروپایی طرفداران ویژه ای دارد.

تیم تراختورسازی که در اولین دوره لیگ برتر(80_81)به لیگ دسته یک سقوط کرد و هرساله با صرف هزینه های زیاد از بازگشت به لیگ برتر ناکام می ماند ودرسال 87 تامرز انحلال پیش رفت. آقای ناصر شفق باخرید تراختورسازی از کارخانه تراختورسازی تبریز این تیم را درسال 88 به سطح اول لیگ برتر فوتبال کشور بازگرداند.

ازسال90 اداره(مالکیت با شفق باقی مانده) باشگاه تراختورسازی از طرف آقای ناصر شفق به تعاونی بسیج سپاه عاشورا تبریز واگذاری شد. طی 6سال گذشته شاهد حضور سرداران مختلفی در سکان مدیریت این تیم شاهد بودیم که افتضاحات مدیریت و بدهی های مالی زیادی را به بار آورده و باعث ناراحتی و کاهش آمار تماشاگران این تیم در بازی های خانگی شد.

سپاه پاسداران از سال 94 اعلام کرده تمایلی به تیم داری و صرف هزینه در تیم فوتبال تراختورسازی ندارد و فقط از طریق جذب بازیکنان سرباز ادامه خواهد داد!!!  سرنوشت دیگر تیم های نظامی لیگ برتر مثل ملوان بندرانزلی، فجرسپاسی شیراز و پاس تهران سقوط به لیگ های پایین بوده و این تیم ها تامرز انحلال پیش رفته است.

هم اکنون که سپاه پاسداران تمایلی به تیم داری ندارد این تیم را به بخش خصوصی واگذار نماید.

ما هواداران باشگاه تراختورسازی از سوء مدیریت های سردار سپاهی در فوتبال خسته شده ایم و خواهان واگذاری این تیم هستیم تا خود هوداران این باشگاه را اداره نمایید.

بدون شک ماهواداران باشگاه تراختورسازی آذربایجان  وبا کمک سرمایه داری بخش خصوصی خطه آذربایجان قادر خواهیم بود تیم تراختورسازی آذربایجان را به خوبی اداره کرده و جایگاه اصلیش برگردانیم

با امضا کردن این نامه خواسته خودمان یعنی خصوصی سازی تراختورسازی و رهایی تیم از دست سپاه را به گوش همه اهالی ورزش، سیاستمداران، نظامیان، ای اف سی و فیفا خواهیم رساند.

Bugün ahmad imzanı bekliyor!

ahmad hasani bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «tractor fans: خصوصی سازی باشگاه تراکتور سازی تبریز». ahmad ve imza atan diğer 85 kişiye katıl.