Doğrulanmış başarı
Kampanyanın muhatabı: Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ayrımcı sözleri için kadınlardan özür dilesin!

destekçi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun "Öleceksek de adam gibi öleceğiz. Kadın gibi yaşamayacağız. Bizi kadın gibi yaşatmaya da kimsenin gücü yetmez." sözlerine tüm kadınlar olarak öfkeliyiz. Erkek olmak bir üstünlük olmadığı gibi, kadınlık da asla utanılacak bir kimlik değildir.

Kadın gibi yaşamak, sürekli sözel ve fiziksel şiddetle, cinsiyetçi ve ayrımcı zihniyetlerle mücadele ederek yaşamak demektir ve büyük cesaret gerektirmektedir. Bu sebeple futbol dünyasının, bu tür kadın düşmanı söylem ve eylemlerini acilen durdurması ve kadınları aşağılamaya bir an önce son vermesi gerekmektedir.

İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ayrımcı sözleri için kadınlardan özür dilemeye çağırıyoruz!

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu

erktolia bu kampanyayı tek bir imzayla başlattı ve 30.891 destekçisi ile başarıldı. Önem verdiğin bir şeyin değişmesi için bir kampanya başlat.

Bugün Sibel imzanı bekliyor!

Sibel Schick bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Trabzonspor Başkanı kadınlardan özür dilesin! #kadıngibiyaşamak». Sibel ve imza atan diğer 30.890 kişiye katıl.