Trabzonspor İstanbul'a Taşınsın !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba Değerli Trabzonspor'lu Büyüklerim, Arkadaşlarım

Hepimizin bildiği üzere Trabzonspor'umuz zor bir sürece girdi. Artık taşları yerinden oynatıp omuzlarımıza almanın vakti çoktan geldi.

Trabzon'da harika stadımızın kombineleri 250 TL' den satılıyor. İstanbul'da bu paraya herhangi bir maça gitmek bile zor. Ona rağmen bekleneni geçtim kulübümüzün ihtiyacında çok altında kalıyor taraftarımızın ilgisi. Hatta işler biraz ters gidince tribünler bile boş kalıyor. İstanbul yaşayan Trabzon'lu ve Trabzonspor'lu taraftarlar olarak bizde özledik, özlüyoruz, tam bir kavuşalım artık..

Değerli yöneticilerimiz sizlerden ricamız 1 (bir) sezonluğuna İstanbul'da bir stat ile anlaşılsın. Her hafta statları dolduralım. Daha önemlisi marka değerimizi artık İstanbul ensesinde hissetmeli. Bizde inletelim sokakları, bordo maviye boyayalım her hafta. Herkes görsün, eski günleri ki gibi..

Büyük yüreklilikle alınması gereken elzem bir karardır bu. Kolay bir karar değil veya riskli gibi görünse de 3 ayda %300 karlı ne kadar doğru bir karar olduğunu herkes görecektir. Manevi boyutunu kelimelere dökemiyorum. Trabzon'da ki basın ve taraftarımız buna sessiz kalmaz, köpürür biliyorum ama bende Trabzonlu ve Trabzonspor'luyum. Bırakın bir senede canı gönülden yaşayarak biz çekelim bu takımın kahrını.

En azından bir sezon rica edelim, hem Trabzonda ki taraftarlarımızdan, hem yönetimimizden. 19-20 Sezonunda gelsinler biz İstanbul'da misafir edelim maç günleri, biz ağırlayalım hepinizi.. Kazanan yine Trabzonspor'umuz olsun..

Bir yıl içerisinde Milyon+ imzaya ulaşabilirsek belki birlikte inandırabiliriz..

Takımımız ile gülüp, üzülen herkese Saygılarımı sunarım.

#yanyana

Emrah AKYÜZ.

Bugün Emrah imzanı bekliyor!

Emrah Akyüz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Trabzonspor 19-20 Sezonunda 1 (bir) Yıllığına İstanbul'a Taşınsın !». Emrah ve imza atan diğer 29 kişiye katıl.