DOĞAYI KATLEDİYORLAR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Trabzon Valiliği Trabzon Belediyesi Akçaabat Belediyesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafına BERAT NURİ Üçüncü bu kampanyayı başlattı

LÜTFEN BU YAZIYI OKUYUN

Trabzon Akçaabat Derecik Uçarsu mahallesinin içinden geçen derede yapılacak olan patlatmalı taş ocağı nadir bulunan kırmızı pullu alabalık çeşidinin yumurtlama ve yaşamını sürdürebilmesi için temiz bir dereye ihtiyaçları var. Ayrıca bölgeye yapılacak olan söz konusu 3 adet patlatmalı taş ocağına ulaşım için kepçeler ile yol yapılacak alan üzerinde bulunan taş toprak ağaç ve Karadeniz bölgesinde yetişen yerel adı “komar” ve bir diğer yöreye özgü ağaç olan “zifin” ağaçlarını iş makineleri ile köklerinden kopartılarak dere yatağına atılmakta bu işin başındaki adam eski bir milletvekili bir dönem Trabzon millet vekilliği yapmış bir şahıs. Yani büyük bir doğa katliamına devletimiz izin veriyor sizde bu kampanyaya destek vererek bu doğa katliamına engel olamamıza yardımcı olurmusunuz? Belkide bu kampanya sayesinde Türkiye’nin farklı noktalarındaki doğa katliamlarınada engel oluruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.