Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 554 destekçiye ulaştı

Merhaba arkadaşlar Trabzon'da 1 Sene öğrenim geçirdim hep anlatırken nezih ve çok güzel bir yer diyerek arkadaşlarıma anlatırım.Olayı duyan arkadaşlarım anlattığın şehir okullar burası mi dediler.Bu duyduklarım beni çok üzdü.Olay görüntülerini izledigimde kanım dondu derinden etkilendim ve gözlerim doldu.Bir insan evladi nasıl olurda "Yapma göremiyorum,canım acıyor,burnum kırıldı,gözlerim yanıyor ÖZÜR DİLERİM!! "gibi bu üzücü yürek yakan sözlere rağmen bir insana işkence eder? KTÜ gibi bir okul yüz karası insanları mezun etmemeli Selin hacısalihoğlu,Mihriban Yılmaz,Nurçin Çam bu okulda barınmamalı.Herşeyi geçtim sevgili arkadaşlarım biz nasıl olurda yıl 2017 iken hala şiddetle birseyleri halletmeye çalışırız darp edilen arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum ve onlar için bir bedel sunmalıyız KTÜ'nun kardeş okulu AVRASYA da buna dahil olmalı bu üzücü yürek burkan cahilce vicdansızca yapılan anlam veremedigimiz olaya kayıtsız kalmamalı.Darp edilen arkadaşlarımız için birşeyler yapmalıyız sizlere güveniyorum lütfen onlara yalniz olmadıklarını gösterelim..

Bugün Şeyda imzanı bekliyor!

Şeyda Kılıç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TRABZON KTÜ'NÜN YÜZ KARALARI SelinHacısalihoğlu MihribanYılmaz BurçinÇam okuldan atılmalı». Şeyda ve imza atan diğer 553 kişiye katıl.