TRABZON-AKÇAABAT Akçaköy Doğal Yaşam Alanı ve Doğa Macera Parkı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

• Akçaabat Akçaköy Mesire Yeri Botanik ve Hayvanat Bahçesi projesi!

Akçaköy için hazırlanan içerisinde mesire yerleri, botanik ve hayvanat bahçesi, yürüyüş ve bisiklet yolları, karavan ve kamp çadır alanı, dağ kızağı,survivor,go kart, atv safari, zipline, ipli macera parkuru, zorbing, oryanting,paintball ve tematik eğlence parkı gibi etkinlik alanlarını barındıracak sosyal donatı projesi yetkililerden destek bekliyor!

• "Son dönemlerde yapılan yatırımlarla Trabzon turizmde cazibe merkezi haline gelmiştir.Yerli ve özellikle körfez ülkelerinden gelen yabancı turistlerin şehrimize olan ilgisi giderek artmaktadır.Şehrimizi ziyaret eden misafirlerimize alternatif turizm alanları oluşturmak kaçınılmaz hale gelmiştir.
  • Ayrıca şehrimizde sahile sıkışan nüfus yoğunluğu ciddi trafik sorunlarına sebep olmaktadır.Trabzon'u güneye açacak tesisler her zamankinden daha elzem hale gelmiştir. İlgili konuda her vatandaş gibi kendimizi sorumlu hissediyoruz.Şehrimize olan bu sevgi ve hassasiyet bizleri yeni bir proje hazırlamaya teşvik etti. Trabzon Akçaabat Akcaköyde mesire yeri botanik ve hayvanat bahçesi kurmak arzusundayız.
  • İlk olarak sosyal medyada paylaştığımız proje büyük beğeni ve heyecan yaratmıştır.Yöre halkından gelen binlerce destek mesajında projenin hayata geçmesi konusunda yöre halkının maddi manevi desteklerini esirgemeyeceklerini belirtmişlerdir.Akçaköy coğrafi konum olarak Sümela manastırına,Sera gölüne ve Mağmat boğazına yapılması planlanan tesislere komşu durumdadır.
  • Trabzon turizm potansiyeli olan büyük ve marka bir şehirdir...halkın istek ve taleplerinden doğan bu fikre halka gönül vermiş yetkililerin kulak vermesini el uzatmasını bekliyoruz !