UZLAŞTIRMACILARA ARABULUCULUK HAKKI DA VERİLMELİDİR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

ARABULUCULUK HALEN İŞ HUKUKU UYUŞMAZLIKLARINDA UYGULANMAKTADIR. BAŞARI İÇİN HUKUK BİLGİSİ YANINDA MUHASEBE VE MALİ MEVZUAT BİLGİSİ İLE HESAPLAMA UZMANLIĞI DONANIMLARI GEREKMEKTEDİR. BU GÜN İÇİN SADECE AVUKATLAR ARABULUCU OLABİLMEKTEDİR.OYSA 3568 SAYILI YASADAN YETKİ ALMIŞ OLAN SMMM/YMMM VE 660 SAYILI KHK İLE OLUŞTURULAN BAĞIMSIZ DENETÇİLİK MESLEĞİ İLE SİGORTA VE İŞ HUKUKU UZMANLARI DA ARABULUCULUK İÇİN GEKREKLİ OLAN MEVZUAT VE HESAPLAMA TEKNİKLERİNE HAKİM MESLEK MENSUPLARIDIR.

SONUÇ OLARAK MUHASEBE VE HUKUK DERSLERİ ALAN TÜM ÜNİVERSİTE MEZUNLARINA ARABULUCULUK HAKKI VERİLMELİDİR

ARABULUCULUK'TA MUTLAK BAŞARI İÇİN BUNUN İÇİN DİĞER MESLEK MENSUPLARINI DA İÇİNE ALACAK ŞEKİLDE GENİŞLETİLMELİDİR.

ABDULLAH ÇAVUŞ

UZLAŞI-DER

GENEL BAŞKANI

Bugün UZLAŞI-DER imzanı bekliyor!

UZLAŞI-DER bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TOPLUMSAL UZLAŞMA VE UZLAŞTIRMACILAR DERNEĞİ (UZLAŞI-DER): HUKUK VE MUHASEBE DERSLERİ ALAN HERKES ARABULUCU OLABİLMELİDİR». UZLAŞI-DER ve imza atan diğer 455 kişiye katıl.