Toplumsal duyarlılık

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

"Zeytin Dalı" harekatı ile beraber ülkemiz adına şehit ve gaziler verdiğimiz bu dönemde, tv kanallarında yayınlanan eğlence, komedi ve show programlarına yer verilmemesi gerektiğine inanıyorum. En azından acımızın taze olduğu günlerde malum programların ertelenmesine ve olağanüstü durumların yaşandığı bu zamanda şehit ve asker ailelerin yaşadıkları acıların, kaygıların bizim acımız olduğunun bilincine varıp, milletçe durumun hassasiyetini anlamak ve ciddiyetini korumak için eğlence programlarının olduğu bu saatlerde tv kanallarımızın şehit ve gazi haberlerinin önemini kamuya ifade etmek maksadıyla metin yayınlayıp, o saatte yayınlanmayan show programı süresince bu metnin yayınlanması gerektiğine inanıyorum. Farkında mısınız? Bu mücadele, bu şehit, bu gazi, bu evlat, bu vatan bizim.

Bugün Hasan Caner imzanı bekliyor!

Hasan Caner KAYAKIRAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Toplumsal duyarlılık». Hasan Caner ve imza atan diğer 46 kişiye katıl.