Adana’da iğrenç olay!.. İdam gelsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Adana küçücük çocuğa tecavuz eden bu igrencin idam edilmesi için sende imza at destek ver susma sesimizi duyuralim

Adana'da komşusunun 3 yaşındaki kızına tecavüz eden sapık, suçunu itiraf etti ve anlattıklarıyla dehşete düşürdü: Odada bizden başka kimse yoktu, kız olay sırasında ağlıyordu. Çok pişmanım.

Adanada sokak düğünü sırasında, düğün sahibinin evinde uyuyan 3 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden Sedat Keser (20), ailenin komşusu çıktı. Keserin, cezaevinde tek kişilik hücreye konulduğu bildirildi. Olayı anlatan sapığın ifadesi ise tüyler ürpertici cinsten.

LİNÇ ETMEK İSTEDİLER

Sokaktaki düğüne giden Sedat Keser, bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi. Burada annesi tarafından bir odada uyutulan kız çocuğunu gören Sedat Keser, iddiaya göre odaya girip, kendi üzerindekileri ve çocuğun kıyafetlerini çıkarıp cinsel istismarda bulundu. Bu sırada düğündeki davetlilerden bir kişi, tuvalet ihtiyacı için eve girdiğinde, Sedat Keseri üzeri çıplak halde küçük kızın yanında gördü. Evin önünden duran tuğlayı alıp, tekrar eve giren davetli, Kesere saldırdı. Çığlıkları duyan diğer davetliler de Sedat Kesere saldırıp, linç etmek istedi.

KÜÇÜK KIZ HASTANEYE KALDIRILDI

Şüpheli Sedat Keser, iç çamaşırıyla evden kaçıp, sokakta koşmaya başladı. Kalabalığın ve polisin kovaladığı şüpheli, fazla uzaklaşamadan yakalandı. Küçük kız ise çağrılan ambulans ile  Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

Gözaltına alınan Sedat Keser, sağlık kontrolüne çarşafa sarılı halde getirildi. Küçük kızın yakınları, zanlının sağlık kontrolüne getirildiği hastaneye gelerek, saldırmak isteyince polis, Sedat Keseri arka kapıdan çıkardı. Keser, çevik kuvvet polislerinin yoğun güvenlik önlemi altında çelik yelek giydirilerek adliyeye getirildi.

İDAM EDİLMESİNİ İSTEDİLER

Olayın ardından mahalledeki yakınları ve komşuları dün akşam durumu protesto etmek için bölgede bulunan polis merkezine yürümek istedi. Yürüyüşleri yasal olmadığı için polisin tarafından durdurulan yaklaşık 50 kişilik grup, zanlının idam edilmesini istedi.

Bugün Ezgi imzanı bekliyor!

Ezgi Ulutepe bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Toplum : Adana’da iğrenç olay!.. İdam gelsin». Ezgi ve imza atan diğer 90 kişiye katıl.