KADIRALAK YAYLASI YOK OLMASIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Herkesin bildiği üzere son yıllarda Trabzon Tonya KADIRALAK yaylası mavi yıldız çiçeklerini görmek ve resim çekmek isteyenler nedeni ile ziyaretçi akınına uğramakta.ama gelen ziyaretçilerin büyük bi çoğunluğu doğayı tahrip etmekte.Of-road araçlari parkur olmamasına rağmen ormanın içerisinden geçip halkın kullanım alanlarını kullanılamaz duruma getirmekte ve gelen ziyaretçiler çöplerini doğaya atmak da.gelen kişiler kendi araçları ile geldiğinden dolayı kadiralak yaylasi çok kalabalık olmak da ve ziyaretçiler araçlarını bahçelere park ederek bahçeler de mangal yapmaktalar.bu da doğaya ve de önemlisi ziyarete gelinmesine vesile olan mavi yıldız çiçeklerine zarar vermekte.yaylaya şahsi araçlar yerine belediyeler tarafından belirlenecek toplu taşıma araçları ile gelip eğlenip doğaya zarar vermeden ziyaret edip gidebilirler.herkese teşekkür ederim.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Karagöz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tonya belediyesi: KADIRALAK YAYLASI YOK OLMASIN». Ahmet ve imza atan diğer 334 kişiye katıl.