Tom Clancy’s The Division (Türkçe dil desteği istiyoruz) We want Turkish language support

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Böyle büyük bir oyunun Türkçe dil desteğinin olmaması bizi gerçekten üzdü. Oyunun Steam bağlatısına girerseniz, Danca'dan Fince'ye, Flemenkçe'den Lehçe'ye bir çok farklı ve alışılmadık dillerin desteklendiğini görüyoruz.

Böyle bir ortamda Türk oyuncular olarak Türkçe dil desteği istememiz en büyük hakkımız olduğunu düşünüyoruz.

Sizlerin desteği ile bunu başaracağımıza inanıyoruz.

-----------------------------------------------------------------------------

Dear Ubisoft

Today, we started a petition about Turkish language support feature for Tom Clancy's The Division. Because Tom Clancy's brand is very important game serie to us. We really want to see Turkish language support option for The Division. If you think about Turkish language feature with our support, Turkish players will support legally to The Division.

Why we want this option?

Tom Clancy's series is really popular TPS game for Turkish gamers. Many people in Turkey started TPS games with The Division and we hope you will understand us.

“One man’s trash is another man’s treasure.”

Bugün Ali Rıza imzanı bekliyor!

Ali Rıza DEMİRCİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Tom Clancy’s The Division (Türkçe dil desteği istiyoruz)». Ali Rıza ve imza atan diğer 358 kişiye katıl.