Spora erken yaşta başla,sen de sağlıklı yaşa..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İnsanların okula başlar başlamaz herhangi bir spor dalına da başladığını düşünelim.Muazzam bir şey değil mi sizce de?Peki bu nasıl olacak?En başta her okulda ama her okulda gerekli fiziki alanların ve yeterli malzemelerin olması gerek değil mi?İşte tam burada ülkemizde bu konuda duyarlı bir çok vatandaşımızın ve işletmelerin ya da kurumların varlığından hepimiz haberdarız.Niçin spor yapmak için can atan ama spor alanları ya da malzemeleri olmayan ortaokul ve lise öğrencilerine yine yardımda bulunmak isteyen ama henüz yapmayan ve ya yapmaya devam etmek isteyen vatandaşlarımıza ya da kurumlarımıza aracı olmayalım.

Unutmayalım;Ülkemizin herhangi bir köşesinde dünya şampiyonlukları yaşayacak olan sporcularımız onları teşvik edecek ve çalışma imkanı bulduracak elleri sabırsızlıkla bekliyor.

Gelin birlik olalım,birlikte olalım ve çığ gibi büyüyüp spor diye yürekleri atan çocuklarımıza sahip çıkalım.

Bizim havası indi diye sokağa attığımız bir top başka çocuğun hayali olabilir.

Bizim ucu soyuldu diye dışarı firlattigimiz stick(hokey aleti)başkası için rüyalarını süslüyor olabilir.

Bizim rengi soldu diye giymedigimiz spor kıyafetlerimiz başkaları için erişilmez bir durum olabilir.

Örnekleri çoğaltabiliriz elbette..

Örnekleri azaltmakta bizim elimizde.Planlı,programlı ve ihtiyaç dahilinde spor yap zinde kal ve ya hayat boyu spor için el ele kampanyası başlatalım.Ülkemizde duymayan kalmasın.

Bugün TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dulkadiroğlu Kahramanmaraş imzanı bekliyor!

TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dulkadiroğlu Kahramanmaraş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kahramanmaraş,huzi27@gmail.com: Spora erken yaşta başla,sen de sağlıklı yaşa..». TOKİ Kazımkarabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dulkadiroğlu Kahramanmaraş ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.