TOKAT BELEDİYESİ HALK OTOBÜSLERİNİN AZ SEFER YAPMASI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Tokat Belediyesi duraklarının hiçbirinde hangi otobüsün ne zaman geleceği yazmıyor. Bir yerde gördüm orada da kesinlikle zamanlara uyulmuyor..

Daha geçen gün hastaneye gitmek için bu soğukta 1 saat durakta bekledim neden geç geldiklerini sorduğum kaç tane şoför varsa hepsinden azar işittim. İşlerini düzgün yapmadıkları gibi bir de gencini yaşlısını azarlıyorlar. Durakta beklediğim zaman zarfında tam 5 tane çarşı otobüsü geçmesine rağmen bir tane hastane otobüsü gelmedi. Herkesin arabası yada özel şoförü yok Saat sabah 8 de hastane randevunuz varsa saat 6da otobüs beklemeniz gerekiyor ki anca 7 de gelsin. Bu durumdan bütün halk şikayetçi ama kimse elini taşın altına koymuyor yazın neyse ama kışın soğukta onca insanı bekletmek kimsenin hakkı değildir.

Otobüs şoförleri çok kötü otobüs kullanıyor şehir içinde bu kadar hız  yapılması ve onca can taşırken bunu yapıyor olmaları gerçekten çok yanlış. Saatte bir otobüs gelince ne yazık ki ayakta gitmek zorunda oluyorsun çünkü tıklım tıklım geliyor ani frenleri, hızlı otobüs kullanmaları yüzünden kaç defa düşme tehlikesi atlattım ve bi çok yaşlı insanın da denge de duramayıp düştüğünü gördüm bir de saygısızca inen yaşlı insanları beklemeden kapıyı kapatıp ööööööf hadi insene diye bağıranını bile gördüm. Bu terbiyesizliğe bir an önce son verilmesini istiyorum.

Bugün Buse imzanı bekliyor!

Buse Alpaslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TOKAT BELEDİYESİ HALK OTOBÜSLERİNİN AZ SEFER YAPMASI». Buse ve imza atan diğer 27 kişiye katıl.