Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Güven Sak

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde kütüphane 24 saat açık olsun.

TOBB Ekonomi ve Teknloji Üniversitesi'nde kütüphane hafta içleri saat 21.30'da, hafta sonlarI ise 17.30'da kapılarını kapamakta. Akademik hayatın bu denli yoğun ve sıkışık olduğu okulumuzda, kütüphanede yer alan birçok yazılı ve dijital kaynağın aktif olarak kullanımı kaçınılamaz bir durumdur. Mevcut saatler içerisinde ise bu durum sınırlandırılmıştır. Parmakla gösterilen bir üniversite olmanın en önemli adımlarından biri olan kütüphaneler, aynı zamanda ders çalışmak için de uygun bir ortam vaat etmektedir. Okulda öğrenciden fazla güvenlik görevlisi olduğu düşünüldüğünde, uygulanması çok da zor olmayan bu uygulama için senin de desteğini bekliyorum!

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Güven Sak

Berk Çapar bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 376 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Berk imzanı bekliyor!

Berk Çapar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde kütüphane 24 saat açık olsun.». Berk ve imza atan diğer 375 kişiye katıl.