Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 2.034 destekçi ile değişim yarattı!

TOBB ETÜ Senatosu'nun 01.03.2017 tarihiyle okul öğrencileri ve öğretim üyelerine final takvimi güncellemesiyle yapılan bilgilendirmede, final döneminin başlamasına 39 gün kala, 2016-2017 Lisans Güz Dönemi başında açıklanan akademik takvim dışına çıkılarak final tarihlerinin değiştirilmesi kararı alındığı bildirilmiştir.

• Alınan senato kararına göre 10-21 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak final sınavları; 10-14 Nisan ve 18-26 Nisan tarihlerinde yaplması yönünde değiştirilmiş, bu değişim hiçbir açıklama ve kamuoyu araştırması yapılmaksızın tüm okul öğrencilerine duyurulmuştur.
  • Alınan karar üzerine; 02.05.2017 tarihinde başlayacak olan 2016-2017 Lisans Yaz Dönemi göz önünde bulundurulduğunda dönem tatili 3 iş gününe düşürülmüştür.
  • TOBB ETÜ'deki neredeyse tüm öğrencilerin fikirlerinin yok sayılarak, görüş bildirmelerine olanak tanınmadan, bir kısmının dönem başında açıklanan akademik takvime göre satın almış olduğu uçak biletleri ya da oluşturduğu planları gözetilmeksizin, hiçbir açıklama yapılmadan mağdur edilmeleri kabul edilemez bir durumdur.

16 Nisan 2017 Pazar günü Türkiye genelinde yapılacak referandum dolayısıyla böyle bir karar alındı ise, akademik takvimde yer alan 31 Mart 2017 tarihinde derslerin sona ermesinden yola çıkılarak, yine akademik takvimde belirtilen 11 günlük final dönemi göz önünde bulundurulmasıyla;

TOBB ETÜ ÖĞRENCİLERİ OLARAK FİNAL TAKVİMİNİN "3-14 NİSAN 2017" TARİHLERİNE ALINMASI İSTEĞİMİZİ GEREKLİ KURUM VE KİŞİLERE BİLDİRİRİZ.

Bugün " #dahaiyitobbetüiçin imzanı bekliyor!

" #dahaiyitobbetüiçin " bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde Öğrencinin Yok Sayılmasına İzin Verme!». " #dahaiyitobbetüiçin ve imza atan diğer 2.033 kişiye katıl.