A interzice o tradiție medievală brutală în instituțiile de învățământ!

0 have signed. Let’s get to 1,000!

Acțiune barbarica a avut loc in liceului sportiv-internat din Chișinău, situat in sectorul Buiucani: mielul cu marcaj roșu pe capetele lor a fost înmânat câștigătorului absolvent al competiției a luptei naționale. Această tradiție medievală, care nu îi învață pe copii pe bune și compasiune pentru animale, are loc in acest liceu anual!

Mai multe detalii: http://bloknot-moldova.md/news/sadistskaya-aktsiya-yagnenka-s-krasnoy-metkoy-na-g

În liceu elevii se concurau pentru dreptul de a ucide mielul. Elevii au supus animalul la tortură. În liceul sportiv-internat, care se află în sectorul Buiucani, câștigătorii competițiilor de lupte au fost anunțați pe timp de absolvire. Pentru spectatorii evenimentului, premiul părea foarte ciudat - un miel legat cu un semn sângeros pe cap:

"- Picioarele anterioare și posterioare ale animalului erau strâns legate, de la căldura tânărului miel s-au făcut sunete pline de îndoială. "

"- În timp ce copiii noștri au dansat valsul și au lansat baloane în cer, au concurat pentru dreptul de a ucide un miel într-o instituție de învățământ din apropiere. Toată lumea a fost fericită, inclusiv conducerea Liceului. Tatăl câștigătorului a spus cu mândrie că fiul său ar ucide animalul condamnat în două ore. Probabil, seara, îl vor lăsa să meargă pe kebab-uri. În cel mai bun caz, acasă în sat, în cel mai rău caz - sub ferestrele noastre" -, a spus un martor .

Noi suntem locuitori indiferenți ai Chișinăului, suntem împotriva tratamentului crud al animalelor și cerem să pedeapsă organizatorii și participanții la tradiția sadică!

Today: Александр is counting on you

Александр Мазов needs your help with “To the Minister of Education of the Republic of Moldova, Monica Babuc, Director of Sports Lyceum: A interzice o tradiție medievală brutală în instituțiile de învățământ!”. Join Александр and 611 supporters today.