Kami mahu servis UNIFI di Taman Bahagia, Temerloh.

0 have signed. Let’s get to 100!

Selaras dengan kemajuan teknologi terkini serta keperluan semasa, kami memohon pihak TM atau MCMC untuk menyediakan infrastruktur bagi kemudahan perkhidmatan UNIFI di kawasan perumahan Taman Bahagia, Taman Bahagia Permai,  Temerloh. Kami telah menunggu bertahun-tahun lamanya bagi mendapatkan khidmat capaian internet yang lebih baik. Namun begitu sehingga tahun 2018, perkhidmatan tersebut masih lagi tidak ditawarkan di kawasan perumahan kami. Sedangkan kawasan perumahan Taman Bahagia, Taman Bahagia Permai adalah di lokasi tengah bandar Temerloh dan kawasan perumahan yang lebih luar daripada bandar Temerloh telah pun menikmati perkhidmatan UNIFI.

Mohon agar pihak TM  atau MCMC dapat menyegerakan infrastruktur perkhidmatan UNIFI bagi kemudahan masyarakat di kawasan Taman Bahagia, Temerloh. Terima kasih.

Today: Diana is counting on you

Diana Rosli needs your help with “TM Temerloh: Kami mahu servis UNIFI di Taman Bahagia, Temerloh.”. Join Diana and 19 supporters today.