TİKTOK YASAKLANSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

TikTok, sosyal medya üzerinden yürütülen bir algı operasyonuna döndü. Zira Asker, Polis, Jandarma, JÖH, PÖH hiçbir devlet memuru gözetmeksizin görev esnasında, nöbette, intibak eğitiminde, karargâh içerisinde, askeri üste, devriyede ve çeşitli operasyon zamanlarında dahi silah arkadaşları düşünülmeden videolar çekiliyor ve bu tıpkı bir virüs gibi yayılmaya devam ediyor. Memurlar görevlerinden ayrı olmaya başladılar. Disiplin ortadan giderek kalkıyor, eli bombalı bir terörist kalabalık arasından geçecek olsa, video çekmekten göremez hale gelecekler. Daha da ötesi yerlerini ifşalayarak askerimizin hayatlarını, sivillerimizin canlarını tehlikeye atıyorlar. Askeriyedeki telefon yasağına rağmen herkes tarafından dur durak bilmeden maalesef ki devam ediliyor, hatta ve hatta bazı kesimler tarafından şebeklikler yapılıyor. Bunun henüz algı operasyonu olduğunun farkında olmayanlar ise bu gönderilerin altına “Sizinde eğlenmeye hakkınız var, karışmayın.” Diyor. Lâkin olayın ciddiyetinde değiller, sonra neden 7 şehit verdik, neden yoksul ailelerin evlatları, neden şu bu denilerek devlete çamur atılıyor. Kimse bilmiyor ki görevini yapan o bir zamanların süngülü korkulan evlatıları, atalarına saygısızlık edip düşmanı, üzerinde bıraktıkları o amansız korkulardan arındırıyorlar ! Türkiye Cumhuriyeti olarak, görevi halkını korumak, vatanına milletine hizmet etmek olan, canı pahasına savunmayı hedeflemesi gereken evlatlarımızı, abilerimizi bu durumdan kurtarmamız gerekiyor. En azından devlet içerisinde bu uygulama yasaklansın, ifşalanmaların önüne geçilsin, herkes eski disiplinine ve ciddiyetine kavuşsun. Aksi durumda giderek büyüyen bir algı söz konusu olacak. Atalarımız damlaya damlaya göl olur diye boşuna dememiştir. Bu sorun hepimizin sorunu, kamuflelerin ve armaların siviller tarafından usulsüzce kullanılarak sosyal medyada bu görüntülerin yayılmasını engellemeliyiz. Sizden rica ediyorum yayın, yayalım, karşı çıkalım. Vatanın bir evladı, ferdi olarak eğer bunun önüne geçilmeyecekse ben askerde sonsuza kadar tüm haklarım benden alınarak canımı ortaya koymaya hazırım. Elbet benimde arkamdan düşüp bunları yapanlara ders olmak adına askerde kalanlar olacaktır. Yunus Polis affetmez diye korkulurken şimdi bazı kesimler tarafından alay ediliyor, devlet bunun için devlete ve devlet memuruna sosyal medyadan hakaret edenlere ceza uygulayacağız desede asıl sorunu görmüyor, bunların doğduğu ana yer TikTok’tur.

Bugün Milli imzanı bekliyor!

Milli İrade bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TİKTOK YASAKLANSIN». Milli ve imza atan diğer 315 kişiye katıl.