Alisveris merkezlerinde ickili kafelerin yasaklanmasi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Alisveris merkezlerindeki aktif yasamin ilerlemesi sosyal yasam merkezlerine donusmesiyle olusan akim neticesinde alisveris merkezleri icerisinde bulunan kafelerin artmasi ve insanlarin bu gibi yerlere ragbet gostermesiyle olusan pazara alkolunde dahil olmus olmasi ne yazikki aileler cocuklar ve gencler icin kotu bir barinak olma ozelligi kazanmistir.

Bu gibi yerlerde bulunan genclerin ve etrafinda dolasan ailelerin ve cocuklarinin ilgisini cekebilecek cazibede olmus olmasi kaygi verici bir durumdur.

Gelecek nesillerin alkol ve benzeri aktivitelerle zehirlenmemesi daha suurlu bir nesil yetistirmek adina hic olmazsa boyle bir cazibe merkezi konumuna gelmis olan toplu yasam alanlarindan alkolu yasaklamak topluma ve gelecek nesillere buyuk bir iyilik olmus olacaktir.

Bu hususta kampanyaya destek vermenizi bekler ilgililerden cozum uretmesini temenni ederim.

Bugün servet imzanı bekliyor!

servet alabaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ticaret bakanligi: Alisveris merkezlerinde ickili kafelerin yasaklanmasi». servet ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.