Doğrulanmış başarı

THY Tokat Havalimanı'na sefer yapsın!

Bu kampanya 2.229 destekçi ile değişim yarattı!

Uzun hatta çok uzun yıllardır havaalanımız büyük bir sorun. Bir açılıp bir kapanan bir işletme. Rahmetli Vali Recep Yazıcıoğlu, o zamanki kısıtlı imkanlarla küçük uçaklar için bir havaalanı yaptırmış. Ancak yıllar geçtikçe bu işletme ihtiyaca cevap veremedi. Buna sebep ilk olarak pist kısa dendi. Hemen yapılan çalışmalarla pist uzatıldı. Sonra minaresi, dağı, iş uzayıp gitti.

En son olarak BoraJet firması İstanbul-Tokat arası günlük seferlere başladı. Elbette bu Tokat için büyük bir nimet oldu. Tokatlılar'da bu nimeti iyi değerlendirip uçuş doluluk oranını hep en üst sevilerde tuttu. Ancak bir sorunda uçuşların Sabiha Gökçen Havaalanı'na, yani Anadolu yakasına olması idi. Halbuki İstanbul'da ticaret ve ekonomi Avrupa yakasında. Yani Tokat'tan uçanlar, uçuştan sonra 2 saat gibi bir kara yolculuğu yapmak zorunda kalıyor.

Tokat'tan Atatürk Havalimanı'na uçuş talepleri hep karşılıksız kaldı.

Sivas'tan her gün Türk Havayolları'nın Atatürk Havalimanı'na karşılıklı olmak üzere 2 adet uçuşu var. Üstelik bu uçuşlarda eğer bir istatistik yapılırsa yolcuların en az %50 oranda Tokat'lı olduğuda tespit edilecektir. Sivastan 89 TL yaptığımız uçuşu Tokattan 170 TL yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Ama artık THY gibi prestijli bir şirketin de Tokat'a uğramasını istiyoruz.

Bugün İzzet Okan imzanı bekliyor!

İzzet Okan Bişgin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «THY Tokat Havalimanı'na sefer yapsın! @TK_TR @TK_HelpDesk». İzzet Okan ve imza atan diğer 2.228 kişiye katıl.